Spørsmål og svar

1. Leveringstid

Normal leveringstid er 3-5 virkedager fra vi har mottatt betalingen på ordren. Ved stor pågang kan det ta noe lenger tid.

2. Feil med leveransen.

Det kan dessverre skje at vi gjør en feil når vi pakker varene dine. Varene blir pakket manuelt og vi er ikke alltid feilfrie. Hvis varene du får i pakken ikke stemmer med det du har bestilt tar du kontakt med oss på kundeservice@altigarasjen.no

3. Retur av varer.

Du har 30 dagers angrerett når du kjøper varer fra oss. Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i samme stand og mengde. Det vil si at du kan ikke angre kjøpet hvis du har brutt forseglingen på produkter. Kostnadene ved returfrakt må dekkes av kjøper.

Vi vil forsøke å løse problemet ved å bytte eller reparere varen, eventuelt kreditere kjøpet hvis ikke varen kan repareres eller byttes. Ved kreditering vil du få pengene tilbake innen 14 dager fra dagen vi mottar din retur. Er det feil på din vare dekker vi returkostnader.

4. Jeg har mottatt en pakke som er skadet, hva gjør jeg?

Når du oppdager at en mottatt sending er skadet. Ta bilde av skaden og send det på epost til kundeservice@altigarasjen.no. Disse henvendelsene blir prioritert fortløpende.

5. Kan dere sende varene i oppkrav?

Nei, dessverre. Vi sender kun ut varen etter at ordren er forskuddsbetalt. Ønsker du å betale i etterkant kan du velge faktura.

6. Er det mulig å hente varen selv?

Nei, vi sender alle pakker eller cargo med Bring og Posten

7. Er prisene inkludert moms (MVA)

Alle prisene er inkludert MVA. Vi holder til i Norge og det påløper derfor ingen toll eller avgifter når du kjøper varer fra oss.

8. Sender dere pakker til Svalbard eller utlandet?

Nei, dessverre.

9. Hva skjer om jeg lar være å hente pakken min?

Hvis du ikke henter din pakke og vi får pakken i retur, vil du få faktura på returkostnader fra oss.

10. Jeg finner ikke det jeg leter etter, hva gjør jeg?

Er det en vare du ikke finner på vår nettside, vennligst ta kontakt med oss på epost kundeservice@altigarasjen.no

11. Hvordan kommer jeg i kontakt med altigarasjen.no?

Du kan kontakte vårt kundesenter på tlf.920 10 755 eller epost kundeservice@altigarasjen.no